Είσοδος

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα193
mod_vvisit_counterΑυτόν το Μήνα4673
mod_vvisit_counterΌλες οι Μέρες2109917

We have: 11 guests online
Your IP: 3.229.117.123
 , 
Π.Σ.Ε.Κ.Σ.Δ.Ε.Ο.Δ
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
XTREME COMPUTERS - ΒΕΡΝΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΣΤΑΣΙΝΟΣ SPORT - ΓΩΝΙΑΚΟ CAFE - ΜΠΕΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ PLANUS - KRIS KARRAS - ΧΩΡΑ ΤΕΧΝΩΝ - ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΦΟΙ Β. ΚΑΡΙΩΤΑΚΗ Ο.Ε. - ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε. - ΚΟΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - MATRIX - ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ - ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ - SILK CAFE - Le Premier - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - Αφοι ΚΑΤΣΙΑΒΟΥ Ο.Ε. - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ - ΤΣΙΑΤΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ Δ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Queen - BABAE - ΑΥΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ Α. ΧΡΗΣΤΟΣ - Panos Fliokas - ΡΑΧΙΩΤΟΙΚΟΝ - ΓΕΥΣΗ - Chicken House - ENDURO SHOP - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Η. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ - Το Ταβερνάκι του Βασίλη - ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ - ΓΥΡΟBANK - ΜΕΣΤΩ - ΕΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - ACCESSORI - HOME - MIMOZA - ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΩΤΗΣ - ΜΠΟΥΛΕΡΟΣ Γ. ΑΡΥΡΗΣ - ΜΠΟΥΛΕΡΟΥ Γ. ΖΩΗ
Home ΦΘΙΩΤΙΔΑ Τ.Ε.Ι.

ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

http://www.teilam.gr/

 

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Λαμίας είναι ένα από τα 14 Τ.Ε.Ι. της χώρας, τα οποία μαζί με τα 18 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) προσφέρουν την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Το Τ.Ε.Ι. Λαμίας ιδρύθηκε το 1994 με το Π.Δ. 210/22-8-94 και σύμφωνα με το Ν. 1404/83, ως ένα ανεξάρτητο πλήρως αυτοδιοικούμενο Ν.Π.Δ.Δ. Η οργάνωση και η λειτουργία του διέπονται απο τις διατάξεις του νόμου, ενώ ειδικότερα θέματα ρυθμίζονται με τον εσωτερικό κανονισμό του ΤΕΙ Λαμίας. Η εποπτεία του κράτους ασκείται από τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων. Πριν από την αυτοδύναμη λειτουργία του αποτελούσε Παράρτημα του Τ.Ε.Ι. Λάρισας με τα Τμήματα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Νοσηλευτικής, ενώ το Παράρτημα του Καρπενησίου ανήκε στο Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου. Το 1994, με την ίδρυση του ΤΕΙ Λαμίας, ιδρύθηκε και το Τμήμα Φυσικοθεραπείας. Στη συνέχεια ιδρύθηκαν το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Παράρτημα της Άμφισσας (Π.Δ. 147/26-05-1998) και το Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών (Π.Δ. 200/06-09-1999).

Το Τ.Ε.Ι. Λαμίας, με έδρα την πόλη της Λαμίας, έχει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στο κέντρο της χώρας, και συνεπώς την δυνατότητα προσέλκυσης σπουδαστών και εκπαιδευτικών απ΄ όλη την Ελληνική Επικράτεια. Ταυτόχρονα, η επικοινωνία με τα μεγάλα αστικά κέντρα είναι εφικτή και η ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας ιδιαίτερα σημαντική. Πρέπει να σημειωθεί ότι το Τ.Ε.Ι. Λαμίας είναι το μόνο Τριτοβάθμιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Ελλάδας, και αναμένεται να διαδραματίσει ένα στρατηγικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας. Το Τ.Ε.Ι. Λαμίας αποτελείται από 2 Σχολές (Σ.Τ.ΕΦ και Σ.Ε.Υ.Π.), 2 παραρτήματα (Καρπενησίου και Άμφισσας) και έχει συνολικά 7 τμήματα.

Τα τμήματα του Τ.Ε.Ι στην παρούσα τους κατάσταση παρουσιάζονται παρακάτω, (σε παρένθεση αναφέρεται η ακαδημαϊκή χρονιά κατά την οποία εισήχθη ο πρώτος σπουδαστής στο ανάλογο τμήμα).

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ).
Τμήμα Ηλεκτρονικής. (πριν το 1994)
Τμήμα Ηλεκτρολογίας. (πριν το 1994)
Τμήμα Πληροφορικής & Τεχνολογίας Υπολογιστών. (2000-1)

Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας (ΣΕΥΠ).
Τμήμα Νοσηλευτικής. (πριν το 1994)
Τμήμα Φυσικοθεραπείας. (1995-96)

Παράρτημα Καρπενησίου.

Τμήμα Δασοπονίας. (πριν το 1994)

Παράρτημα Άμφισσας.

Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων. (1998-99)

K2_READ 6680 K2_TIMES

Σ Υ Μ Β Α Ι Ν Ε Ι    Τ Ω Ρ Α . . .
Omorfisterea Omordisterea

Δημιουργήστε το δικό σας διακριτικό
Larissa Geronimo

Δημιουργήστε το δικό σας διακριτικό
Radio GERONIMO AM 1602 από τη Λάρισα κοντά μας

powered by Agones.gr - livescore